Sponsors

Sponsors gezocht!Cross Your Borders

Cross Your Borders is een jongerenorganisatie die meerdaagse, interactieve onderwijsprojecten organiseert op meer dan 250 middelbare scholen in heel Nederland. We bieden vier projecten aan: Cross Your Borders, Globaland, Breaking News en Company FunFair. Doel van de projecten is leerlingen bewust maken van armoede en onrecht in de wereld en ze enthousiast maken om hiertegen in actie te komen.

Steun onze onderwijsprojecten

Draagt u onze organisatie een warm hart toe? Word dan sponsor van Cross Your Borders. Hiermee steunt u een belangrijk doel, krijgt u toegang tot de jongerendoelgroep en verbindt u zich aan een professionele partner. Bekijk hier onze sponsorbrochure

 

Sponsor mogelijkheden

Materiële sponsoring Cross Your Borders

Financiële steun

Door een terugloop van de financiële middelen in het Nederlandse onderwijs is het voor scholen niet altijd mogelijk om deel te nemen. Om toch aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, willen we samenwerken met partners uit het bedrijfsleven. Als vriend van Cross Your Borders wordt onder andere uw naam genoemd tijdens de projecten en wordt uw logo op onze website geplaatst.

Materiële Sponsoring

Stichting Cross Your Borders is altijd op zoek naar goede materialen om de onderwijsprojecten uit te kunnen voeren. Dit kunnen nieuwe óf goede tweedehands materialen zijn. Zo gebruiken wij op de projecten bijvoorbeeld beamers, laptops, papier en kantoorartikelen. Hiernaast kunnen wij uw hulp goed gebruiken bij diensten als boekhouding, netwerking of het delen van kennis over onze inhoudelijke onderwerpen.


 

Persoonlijke deelname

Cross Your BordersHelp een dagje mee op project!

U kunt uw medewerkers een dagje laten helpen op een project. Het begeleiden van leerlingen is leuk, leerzaam en uw bedrijf toont zo op een actieve manier haar maatschappelijke betrokkenheid. Het biedt de kans om in persoonlijk contact te komen met de jongerendoelgroep. Daarnaast kunt u denken aan onderstaande voordelen: 

- U en uw medewerkers zijn op afwisselende wijze bezig met uw expertise. De ervaring leert dat deelname aan onze projecten helpt aan de bevordering van de teamgeest in uw organisatie en uw team een welkome afwisseling biedt om hun professionele kennis te delen met Nederlandse jongeren rondom maatschappelijke thema’s;
- U, uw medewerkers en uw bedrijf worden vermeld op onze sociale media;
- Indien gewenst schrijven wij een positieve waardering op uw LinkedIn-pagina of op die van uw bedrijf;
- U en uw medewerkers ontvangen tijdens de feestelijke afsluiting van het project een gepersonaliseerd ‘Deelname’-certificaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Tessel Stabel [tessel@crossyourborders.nl].
Quote bedrijfsvrijwilligers Cross Your Borders
Deze bedrijven gingen u al voor: