04-03-2020 | Ontdek de wereld

Wil jij meer van de wereld zien? Ga mee op reis en verleg je grenzen!

 
We organiseren korte ervaringsreizen naar ontwikkelingslanden voor jongeren tussen 13 en 28 jaar. De reizen vinden plaats in de schoolvakanties. 
Onze reizen zijn gericht op het ervaren van het leven in ontwikkelingslanden. Dit doe je niet door in een hotel te verblijven, maar bij de mensen thuis! In twee- of drietallen logeer je een aantal nachten bij gastgezinnen. We doen veel activiteiten met de lokale bevolking, zoals een voetbalwedstrijd, een dansfeest en een kookworkshop. De reis wordt compleet georganiseerd. Met twee ervaren reisbegeleiders ga je een week lang op ontdekkingsreis door het land: je bezoekt een school, maakt een tour door een sloppenwijk, gaat op safari, neemt een kijkje op een koffieplantage…teveel om op te noemen! 


Samen met scholen organiseren we ook speciale schoolreizen. Deze schoolreizen worden helemaal op maat samengesteld.


Wil je meer weten over de reizen?
 

Ga naar onze website voor meer informatie!
 

04-03-2020 | Blijf op de hoogte!

Logo Cross Your Borders


Meer weten over kinderarbeid, vrouwendiscriminatie, vluchtelingen of oneerlijke handel? Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.  


Naast interessante weetjes, vind je op onze Facebookpagina leuke tips over wat je zelf kunt doen voor een betere wereld.


Ook kun je hier de foto's vinden van Cross Your Borders op jouw school.